Luxe 8 persoons chalet in park Chaletdachstein *****

3 Juli 2021 - chaletdachstein

€ 695.00

Ons luxe en ruime Chalet is geschikt voor 8 personen. Er zijn 4 slaapkamers met 8 slaapplaatsen en 2 badkamers met WC, wasbak en douche of bad.
De ruime open keuken heeft alle comfort en luxe als keramische kookplaat, koel/vries combinatie, oven, magnetron en vaatwasser. Verder is er de ruime typisch Oostenrijkse eethoek en lounche ruimte. Vanaf het grote terras heeft u een fantastisch uitzicht over het dal en het Dachstein Massief.
Zowel winter als zomer biedt het gebied fantastische mogelijkheden voor zowel een sportieve, culturele of rustige vakantie voor de hele familie.
Prijzen vanaf 695 Euro per week, exclusief schoonmaak en linnenpakket, afhankelijk van seizoen. Kijk voor volledige prijzen en aanbiedingen op onze website www.chaletdachstein.nl.

Inrichting van Chalet :
- Luxe ruime open keuken
- Ruime zithoek met bank en 2 fauteuils
- Eethoek met 8 zitplaatsen
- Groot terras met fantastisch uitzicht, grote eettafel, zonnestoelen, BBQ en speel attributen voor kinderen
- Bijkeuken
- Grote badkamer met douche, wasbak en toilet
Op eerste verdieping
- 4 Slaapkamers, 3 met 2 persoonsbedden en een met stapelbed
- Mogelijkheid voor extra babybed
- Grote badkamer met ligbad, wasbak, 2e toilet en wasmachine

In centrale gebouw op 50 meter is er verwarmd binnezwembad en sauna, gratis te gebruiken. U heeft uw eigen parkeerplaats.
Onze gastvrouwen Claudia en Annemarie heten u van harte welkom en zorgen ervoor dat de bedden zijn opgemaakt als u aankomt.

Voor extra info neem contact met ons op via info@chaletdachstein.nl of bezoek onze website www.chaletdachstein.nl

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Salzburgerland

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 8

Het gebied Dachstein-West is in de winter een echt familie skigebied voor beginner en gevorderden met 144 km piste. Er zijn veel gezellige accomodaties om gezellig te eten of te drinken tegen betaalbare prijzen. In de zomer zijn er veel mogelijkheden voor bezoek aan zoutgrotten, ijsgrotten, pretpark of steden als Salzburg. Alles binnen een uur te bereiken of u kunt gaan zwemmen, moutainbiken, wandelen, raften en vele andere activiteiten in de directe omgeving. Lekker eten of nagenieten op het grote balkon met de hele familie en veilig voor de kinderen. Er zijn speel attributen voor de kleintjes aanwezig.